Vieso-mullistavaa-hiustenhoitoa/meikkiholisti.fi

Turkulainen beauty bloggari Mari Salo tutustui Viesoihin, kokeili ja ihastui. Lue lisää  Mari Salon blogista Mari Salo meikkaa ja www.meikkiholisti.fi

tiistai 5. maaliskuuta 2019

VIESO mullistavaa hiustenhoitoa

VIESO on ranskalainen 70 -luvulla perustettu hiustenhoitosarja, jonka tuotteet sisältävät luomulaatuisia luonnollisia raaka-aineita. Vieso ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta sarja sijoittuu jonnekin synteettisen ja luonnollisen kosmetiikan välimaastoon. Ainesosat on tarkoin valittuja ja tuotteista on jätetty kaikki turhat aineet pois. Tuotteet eivät sisällä mm. silikooneja, sulfaatteja, parabeeneja, mineraaliöljyjä eikä vaseliinia. 
Sain Lavande -verkkokaupalta kokeiluuni muutaman omiin tarpeisiini sopivan Vieso tuotteen ja tänään puhutaankin näistä mun hiustenhoidon mullistaneista tuotteista.
Postauksen tuotteet saatu pr näytteenä.

Perilla Frutescens anti dandruff shampoo on hiuspohjaa elvyyttävä shampoo, joka on tarkoitettu rasvoittuvalle ja hilseilevälle hiuspohjalle, mutta toimii hyvin myös kuivaankin hiuspohjaan. Tuotetta suositeltiin minulle päänahan psoriasin vuoksi, tämä kun myös kuorii hiuspohjaa kevyesti ja kosteuttaa sitä. Shampoo sisältää verigreippi-, minttu- ja rosmariiniuutetta, joiden tarkoitus on puhdistaa hiuksia ja hiuspohjaa tehokkaasti ja poistaa ylimääräistä talia. 
Shampoo on ollut todella hyvä käytössä. Tykkään ensinnäkin tästä pumppupakkauksesta tosi paljon, tuotteen annostelu on helppoa. Shampoo vaahtoaa nopeasti ja riittävästi ja hiukset ja päänahka tuntuvat pesun jälkeen ihanan raikkailta. 
Argan Oil extreme repair conditioner on jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettu hoitoaine, jota käytetään hiusten pesun yhteydessä. Hoitoaine sisältää arganöljyä ja laventelin ainesosia ja siinä on runsaasti A- ja E-vitamiineja. Hoitoaine syväkosteuttaa hiuksia ja antaa niille suojaa mm. auringon säteilyltä. 
Hoitoaineessa on ihana tuoksu, josta tulee mieleen aina kylpylät ja spa hoidot. Tämä tekee hiuksista silkkisen sileät ja pehmeät, eron tuntee heti. Hiukset näyttävät kiiltäviltä ja terveiltä ja harjaaminen on kivutonta ilman takkuja. 

Honey nourishing cream on koko kolmikon kuningatar, tuote, joka on mullistanut mun hiusten laadun ja joka sai mut koukutettua ekasta kokeilusta lähtien. Tämä geelimäinen hoitovoide sisältää hunajaa, eteeristä ruusuöljyä, laventelia ja mm. sheaa. Tuotetta levitetään joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja sitä ei huuhdella pois. 
Tämä on auttanut mun hiusten kuivuuteen ihan huimasti, käytön jäljiltä mun hiukset ovat liukkaat ja sileät, terveen näköiset. Hiukset ovat saaneet taas luonnollista kiiltoa ja ne eivät katkeile enää yhtä herkästi kuin ennen. 
Vieso sarjan tuotteet toimivat yhteen todella hyvin. Tämä kolmikko on ollut mulle mullistava kokemus, sillä mun hiukset eivät ole vielä koskaan näyttäneet yhtä hyviltä, mitä ne näyttää näiden tuotteiden kanssa. Enkä edes liioittele! Mä olen aikaisemminkin luullut tykänneeni erilaisista hiustenhoitotuotteista, mutta nyt mentiin ihan uudelle tasolle. 
Onko Vieso tuotteet sulle tuttuja?
 
Love, Mari