Toimitus- ja palautusehdot

Palautus- ja vaihto-oikeus

Palautus: Haluamme, että olet 100% tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen, on tilaamillasi tuotteilla neljäntoista (14) päivän palautus- ja vaihto-oikeus paketin noutopäivä mukaanlukien. Palautettavien tuotteiden tulee olla kuitenkin vahingoittumattomia alkuperäispakkauksissaan ja käyttämättömiä. 

Pakkaathan palautuspaketin erityisen huolellisesti ja niin, että tuote palautuu meille hyvässä kunnossa.

Palauttaminen on kuitenkin maksullista ja veloitamme palautuksista 8,5 €.  

Noutamaton pakettiNoutamattomista paketeista ja virheellisen yhteystiedon  johdosta meille takaisin palautuvista paketeista lähetämme sinulle aina ensin viestin tai soitamme. Mikäli paketti on jäänyt noutamatta ja toivot kaupan peruuntumista, vähennämme palautettavasta summasta palautuskustannukset.

Huomaathan, että matkahuolto säilyttää paketteja 7 vrk. Voit pidentää säilytysaikaa 7,14 ja 21 vuorokauden erissä helposti verkossa, kun olet rekisteröitynyt matkahuollon asiakkaaksi.

Mahdollisesta palautuksesta on sovittava aina tapauskohtaisesti myyjän kanssa. Hyvityksen yhteydessä emme myöskään palauta tuotteen alkuperäisiä lähetyskuluja.

Toivomme sinun tekevän ilmoituksen palautuksesta sähköpostitse info@lavande.fi ennen tuotteen palauttamista.  Tuotteet palautetaan asiakaspalautuksena erikseen annetuilla tiedoilla. Voit myös pyytää meiltä palautuslomaketta, niin lähetämme sen sinulle. Emme lunasta asiakkaan lähettämää postiennakkolähetystä.

Myyjällä on oikeus ensisijaisesti joko korjata virhe tai toimittaa uusi tavara, jos tavaran toimitukseen liittyy lähettäjän tekemä virhe. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia toimitusta, jos olosuhteissa on tapahtunut sellainen muutos, joka olennaisesti muuttaa alkuperäisesti sovittujen suoritusvelvollisuuksien suhdetta.

Tilauksen toimitus

Pakettien toimittajaksi olemme valinneet Matkahuollon.

Toimitamme paketit vain Suomessa seuraavasti. Matkahuolto - Lähipaketti - Nouto Matkahuollosta / lähikaupasta.

Pyrimme käsittelemään tilauksesi sen saapumisesta 1-3 arkipäivän kuluessa. Matkahuolto kuljettaa tilauksesi osoitettasi lähimpään pakettipisteeseen 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet tilauksesi käsiteltyä.

Poikkeuksellisista toimitusajoista ilmoitamme sinulle verkkokaupan etusivulla.

Matkahuolto tarjoaa henkilökohtaista palvelua tarjoavia noutopisteitä. Noutopisteitä ovat K-kaupat, R- Kioskit ja Matkahuollon omat noutopisteet ja terminaalit. Noutopisteet palvelevat K-markettien ja R-kioskien aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 Jos haluat käyttää eri kuljetuspalvelua, hinnoista ja ehdoista tulee sopia erikseen.

Jälleenmyyjille ilmainen jakopakettitoimitus yli 250€ (alv 0%) arvoisiin lähetyksiin.

Tuotenoudot myymälästä: tuotteet ovat noudettavissa myymälästä 2-3 päivän kuluessa tekemästäsi tilauksesta. Sovi noutoajankohdasta s-postilla info@lavande.fi tai soita 0407052257. 

Toimituskulut

Kuluttajat: Matkahuollon bussi- tai lähellä - paketti toimitetaan rahtivapaasti tilauksen arvon ylittäessä 100 €, muuten toimitushinta 6,50 € 

Jälkitoimitukset toimitetaan ilman toimituskuluja, jos jälkitoimituksen arvo ylittää 60€ (alv 0%)

Ulkomaantoimitukset

Emme toimita tuotteita ulkomaille.

 Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, ota välittömästi  tämän jälkeen yhteyttä kuljetusyhtiöön ja myös asiakaspalveluumme sopiaksesi tuotteen korvaamisesta tai uuden tuotteen toimittamisesta. 

Reklamaatio ja virheen korjaaminen 

Ostajalla on velvollisuus tarkastaa tuotteen kunto ja oikeellisuus tuotteen vastaanottamisen yhteydessä tai ensi tilassa sen jälkeen. Kaikki tuotteisiin liittyvät huomautukset on esitettävä myyjälle välittömästi puutteen tai virheen tultua ostajan tietoon. Avatuilla tuotteilla / pakkauksilla ei ole palautusoikeutta. Toimitus katsotaan hyväksytysti vastaanotetuksi, ellei siitä ole huomautettu neljäntoista (14) päivän kuluessa toimituspäivästä