Vieso tuoteinfo

Vieso tuotteet

Vieso tuoteinfo

Vieso-sarja on koostettu orgaanisista, vain puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista. Tuotteet sisältävät luomulaatuisia kasviuutteita ja ihastuttavat tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä. Eteeriset öljyt tuoksuina ovat hyvin siedettyjä. Valloittavina tuoksuina sarjassa ovat mm. Laventeli, Ruusu, Sypressi, Marokkolainen Arganöljy ja Ylang Ylang.

Hiustuotteet ovat vegaanisia lukuunottamatta Honey-linjan tuotteita. Vähennä näillä tuotteilla kemikaalikuormaasi.

Mitä sitten orgaanisuus hiustuotteissa tarkoittaa? Orgaaniset hiustuotteet viittaavat yleensä tuotteisiin, jotka on valmistettu luonnonmukaisista ainesosista ja joissa pyritään välttämään synteettisiä kemikaaleja. Nämä tuotteet voivat sisältää luonnonöljyjä, yrttiuutteita, kasviuutteita ja muita luonnollisia ainesosia, jotka on peräisin kasveista tai muista elollisista lähteistä.

Orgaanisten hiustuotteiden valmistuksessa pyritään usein välttämään haitallisia kemikaaleja, kuten parabeeneja, sulfatteja, synteettisiä hajusteita ja väriaineita, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä tai muita haittavaikutuksia hiuspohjalle tai hiuksille. Sen sijaan näissä tuotteissa korostetaan luonnonmukaisuutta ja pyritään tarjoamaan hellävaraisia, mutta tehokkaita vaihtoehtoja hiustenhoitoon.

www.lavande.fi

KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ

No Sodium Lauryl Sulfate (SLS). No Parafin oil or Vaseline, No Propylene Glygol, No Cocamide Dea, No animal testing, No Paraben, Organic natural ingredients, GMP and FDA certificated.