Käyttöehdot

 YLEISTÄ

 Nämä sopimusehdot sisältävät Lavande.fi (jäljempänä "Palveluntarjoaja") verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöehdot sekä tuotteiden tilaus ja toimitusten ehdot. Rekisteröityminen Palveluun Käyttäjä ("Asiakas") hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Palvelussa on näitä ehtoja tarkentavia tiedonantoja ja toimintaohjeita.

 Palveluntarjoajan yhteystiedot: Lavande. Y-tunnus 2552652-7. Asiakaspalvelu osoitteessa sähköposti info@lavande.fi

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle. Palveluntuottajalla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Asiakas hyväksyy muutokset Palvelua käyttäessä. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä Palveluntarjoajan kotisivulla.

REKISTERÖITYMINEN

 Asiakas kirjautuu tilaamalla Lavande.fi verkkokaupasta ja syöttämällä toimitustietoihin henkilötietonsa.

Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen luonnollinen- ja täysivaltainen henkilö. Myös oikeushenkilöllä ei ole asiakkaita, mutta tässä asiakkaalla ei ole kuluttajan oikeuksia, kuten tuotteen palautusoikeus, kohdassa 6 mainittujen sopimusehtojen mukaisesti. Sama koskee tilannetta, jossa Palvelusta ostettu tuotetta käytetään elinkeinotoiminnassa. Asiakas vastaa Palveluntarjoajalle antamastasi tietojen oikeellisuudesta ja käyttäjätunnuksesta sekä salasanan käytöstä ja säilytyksestä.

 Palveluntarjoajalla on oikeus evätä rekisteröityminen ja oikeus tarvittaessa sulkea asiakkaan käyttäjänunnus.

HENKILÖTIEDOT JA NIIDEN KÄYTTÖ

 Asiakasta koskevia henkilökohtaisia ​​tietoja kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriin (Lavanden asiakasrekisteri) ylläpitäjälle. Henkilötietojen käyttö on kuvattu  tietosuojalausekkeessa .

 Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilökohtaiset ​​tiedot tai muuttaa niitä. Jos asiakas kuuluu uutiskirjelistalle, niin hänellä on myös mahdollisuus poistua tästä rekisteristä. Palvelu sisältää tietoja toimintaohjeista.

MUUT EHDOT

Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisesta esteestä (force majeure) aiheutetusta viivästymisistä.

Mahdollisten asiakkaiden ja Palveluntuottajien välisten riita-asioiden osalta sovelletaan Suomen lakia.

Palveluntarjoaja on kuluttajansuojalain mukaan vastuussa tuotteidensa myynnistä. Mikäli asiakkaan pitää tehdä tuotteen virheilmoitus, ota aina ensin yhteyttä Lavanden asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen  info@lavande.fi. Kuluttaja-asiakasalla on mahdollisuus asettaa palveluntarjoajan ja asiakkaan välinen riitaisuus sopimusriita kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.