Tietoa meistä

Täällä häärimme me

Keitä me ollaan

Me ollaan sellainen pieni, mutta rohkea suomalainen perheyritys. Hommamme on tuoda maahan ja myydä hieman ekologisempia hiustenhoitotuotteita ja tarvikkeita. Me ei olla niitä isoja maahantuoja firmoja, mutta meidän tavoite on tarjota sulle ja muille asiakkaillemme laadukkaita ja luonnollisia juttuja, jotka eivät vaan hoida sun hiuksia, vaan myös hellii ympäristöä.

Meitä ajaa eteenpäin arvot, jotka keskittyvät sun hyvinvointiin, luotettavuuteen, ympäristön huomioimiseen ja tietenkin loistavaan asiakaspalveluun.

Ja muuten, minä olen Päivi, se intohimoinen hiustaituri tässä porukassa! Olen perustanut oman hiusalan yrityksen ja vuosien varrella, tutkinut ja kolunnut kaikki hiusalan salat. Olen oppinut niin onnistumisista, niin kuin myös haasteista ja kaikki kokemukset on vienyt mua kohti tavoitettani: tarjota sulle vaan niitä parhaita palveluita ja nyt varsinkin loistavia hiustuotteita. Tämän vuoksi onkin syntynyt tämä uusin intohimoni lavande.fi-kauppa, jonne voin hyödyntää laajaa hiusalan osaamistani ja ammattitaitoani. Mulla on siis hallussa hiusten rakenteet ja trendit, joten olen täällä auttamassa sua löytämään sun hiuksille parhaat ratkaisut.

Ja jottei homma jäisi puolitiehen, meillä on Olli, joka vastaa tilauksista ja varmistaa, että sun tuotteet saapuu perille ongelmitta ja mahdollisimman nopeasti tottakai!

Joten jos kaipaat tuotteita tai neuvoja hiustenhoitoon, me ollaan täällä auttamassa! Tervetuloa mukaan hiustenhoitoseikkailuumme!"

Olemme Vieso hiustenhoito-ja viimeistelysarjan jakelija Suomessa. Sarja tulee meille Ranskasta. Sarjan valmistuksesta vastaa Provensia Cosmetique.Vieso-sarjan jälleenmyynnistä vastaa upeat hiusalan ammattilaiset ympäri Suomen.

 

 

 

 

 Kivijalkamyymälämme sekä hiustuotteiden Showroomin löydät osoitteesta Antinkatu 14, Pori. Samassa osoitteessa palvelee myös hiusalan ammattilaisia /Hius Studio/Koulutustila sekä tukkumyymälä. 

 Profile Art Hiusmuotoilua Oy/ Lavande Y-2552652-7 (YTJ)

Ota meihin yhteyttä: info@lavande.fi