Vieso – se luonnollisempi hiustenhoitosarja, joka saa rakastumaan omiin hiuksiin

Vieso – se luonnollisempi hiustenhoitosarja, joka saa rakastumaan omiin hiuksiin

 Mia kirjoittaa Beauty Highlights Blogissaan (www.beauty-highlights.fi)

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - VIESO FINLAND 

 

Elämässä voi olla monenlaisia unelmia. Suurin osa niistä liittyy elämän isoihin palikoihin, kuten työhön, rakkauteen, rahaan, perheeseen, kotiin tai omaan hyvinvointiin. Ne pienemmät toiveet voivat kuitenkin punoutua hyvin arkisten asioiden ympärille, kuten vaikkapa hiuksiin. Siihen, että hiusten kanssa ei tarvitse kokea tuskastumisen hetkiä ja huonot hiuspäivät ovat historiaa. Minulla nuo unelmat teki todeksi ranskalainen Vieso, joka asteli elämääni kolme vuotta sitten ja johon luotan edelleen tänäkin päivänä.

Vieso – rakkautta hiuksille ensikokeilulla 

 
Voit uskoa, että olen 10 bloggaajavuoden aikana kokeillut kasapäin erilaisia tuotteita – myös hiustenhoitoon liittyen. Kun aloitan yhteistyön jonkin brändin kanssa, ei myöskään ole selvää tulemmeko olemaan täysin sopiva match. Etenkin hiusten suhteen olen tavattoman vaativa, mikä johtuu yksinkertaisesti siitä, että helposti pörrööntyvät, paksut ja taipuisat hiukseni eivät ole sitä helpointa sorttia, joka voi tarvittaessa turvautua vaikka hotellihuoneen ilmaisiin shampoopurkkeihin. Ehei, minun hiukseni haluavat sitä jotain tiettyä ja käyttäytyvät kuin pieni lapsi, joka sylkäisee lusikallisen sosetta pois suustaan ja osoittaa mieltään, kun maku ei miellytä.

 

Vieso on luonnollisempi kampaamotason hiustenhoitosarja, joka kesyttää myös vaativan hiuslaadun

Kampaamotuotesarjana tunnettu Vieso sattuu olemaan siinä mielessä erityinen, että miellyttävä ulkokuori lunastaa odotukset myös sisällön suhteen. Hyvin usein hiustenhoitotuotteiden (ja myös muun kosmetiikan) kohdalla saattaa käydä niin, että ihastelet ulkokuorta, mutta toteat, ettei purkin sisältö vastaa lainkaan sitä, mitä tuotteelta toivoisit. Hiustenhoitotuotteiden osalta tämä on entistä ikävämpää, koska jos lopputulos on täysin päinvastainen mitä toivoo, lähtevät purkit kiertoon lähes samantien. Sillä kuinka moni haluaa kokea "bad hairdayn" toistuvan päivästä toiseen?

Vieson kohdalla todellisuus on päinvastainen: kerta toisensa jälkeen saan ihmetellä, miten järjettömän hyviä tuotteet ovatkaan ja miten paljon suorastaan rakastan omia hiuksiani, kun olen pessyt hiukseni Vieson tuotteilla.

Arganöljyä hiuksille – Vieso Morocco Silky Argan Oil hiusöljy ja silottava suosikkishampoo

 
Olen jo yli kolmen vuoden ajan hehkuttanut Vieson Argan Oil Extreme Repair Shampoota ja hoitoainetta. Kuivat ja karheat hiukseni rakastavat Argan Oil Extreme Repairin tehoa, joka paitsi hoitaa hiukset sileiksi ja pehmeiksi, pitää ne ihanan ilmavina. Usein liika hoitavuus saattaa kostautua lopputuloksessa siten, että hius jää todella latteaksi ja jopa likaisen tuntuiseksi. Vieso kuitenkin todistaa, että oikeanlaisilla raaka-aineilla hius on entistä hoidetumman oloinen ilman tippaakaan latistavuutta!
Huomionarvoista on Vieson kohdalla myös se, että sarjan shampoot ovat täysin sulfaatittomia ja näin ollen hiuksia ja arkaakin hiuspohjaa helliviä. Tästä huolimatta shampoot vaahtoavat silti todella mukavasti. Luonnonmukaisemmat raaka-aineet eivät siis Vieson kohdalla tarkoita sitä, että pitäisi tinkiä pesutehosta tai tyytyä puolivalmiiseen pesutulokseen. Vieso hoitaa homman kunnialla loppuun asti eikä tarvitse hoitoaineissakaan silikonia hiusten silottamiseen. Go Vieso!

 

 

Sen lisäksi, että Vieson tuotteissa on loistava hinta-laatusuhde, ihastuttaa sarja myös tuoksujen osalta. Vieson kaikkien tuotteiden tuoksut ovat täysin luonnollisia, enkä migreeniherkkänäkään koe niitä liian vahvoiksi toisin kuin synteettisten tuoksujen osalta, jotka helposti puskevat migreenirajan yli. Vieson kohdalla tuoksut viimeistelevät elämyksen tuotteen käytössä. 
Vieso Morocco Silky Argan Oil -hiusöljy on tuoksultaan mieto ja miellyttävä. Arvokkaiden argan- ja kaktusviikunaöljyjen lisäksi öljyseerumin reseptiikka muodostuu appelsiinikuoriöljyn ohella häivähdyksestä rauhoittavaa laventelia. Molemmat täydentävät miellyttävän lempeää ja luonnollista tuoksukokonaisuutta. 
Sipaisu silikonitonta öljyä hiuksen pintaan suojaa samalla hiuksia myös kuluttavilta UVA- ja UVB-säteiltä. Hiukset saavat entistä enemmän kiiltoa, mihin Vieson Argan-tuotteet soveltuvat muutenkin loistavasti: palauttamaan karheisiin ja kuiviin hiuksiin niiden kaipaaman kiillon ja pehmeyden! 

 

Ylang-Ylang lumoaa värjätyille hiuksille suunnatussa shampoossa ja hoitoaineessa

 
Argan Oil Extreme Repair -parivaljakon lisäksi käytän välillä hiuksissani myös Bulgarian Rose shampoota, joka soveltuu etenkin kiharoille ja kihartuville hiuksille. Arvatenkin aidon ruusuinen tuoksu on ihastuttanut monet (minutkin), mutta kaikkein suurimman hullaantumisen koin hiljattain Ylang Ylang Essence Color-tuotteiden tuoksun kohdalla: Naisellista, rauhoittavaa ja vienosti viettelevää ylang ylangia kuvaillaan eteerisenä öljynä jopa "rakkauden ja seksuaalisuuden tuoksuksi", joka lievittää myös stressiä. 
Hiustenhoidossa Vieson Ylang Ylang -tuotepari on suunnattu värjätyille hiuksille ylläpitämään värin kestoa ja antamaan hiuksille vahvuutta ja elinvoimaa. Se hoitaa hiusväriä ja hellii kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia edistäen niiden kasvua. Vaikka Argan shampoo ja hoitoaine ovatkin jo vuosia olleet Viesolta suosikkini, Ylang Ylang shampoo ja hoitoaine kiisivät pikavauhtia rinnalle ja ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, jos hiukset on juuri värjätty ja värin kestoa haluaa parhaansa mukaan pidentää. 
Ylang Ylang-tuotteista pitkäaikaisiin suosikkeihini kuuluu myös hyaluronihappoa sisältävä hoitosuihke, jolla voi kätevästi freesata hiuksia pesukertojen välissä! Lisäksi Viesolla on todella laadukkaat hiusnaamiot, jotka kestävät ikuisuuden ja tarjoavat hoitoaineiden ohella todellisen superhoidon hiuksille. 


 

Eteeristen öljyjen tuoksuyhdistelmiin luottava Vieso on monella tapaa kokonaisvaltainen hiustenhoitosarja, jota on ilo käyttää, kun etsii laadukkaita tuotteita, jotka hellivät myös hiuspohjaa ja ovat ekologisia
Ammattitason sarjana tuotteet ovat lisäksi yllättävän kuluttajaystävällisiä hinnoiltaan, sillä shampoot ja hoitoaineet ovat 400ml lähes tuplakokoa ja silti alle 30 euron. Näillä pesee siis hiuksiaan pitkään!
Lisäksi Honey Nourishing -sarjan tuotteita lukuunottamatta Vieson tuotteet ovat suurelta osin myös vegaanisia. Luonnonmukaisempiin raaka-aineisiin keskittyvänä Vieson hoitoaineista ja hiusnaamioista ei myöskään löydä silikoneja ja sulfaatitkin on jätetty shampoista pois. Tuotteet hurmaavat myös luonnollisilla tuoksuilla. 
Mikäli siis haluat suorastaan rakastua omiin hiuksiisi ja kokea jatkuvan hiuseuforian, suosittelen todellakin tutustumaan Viesoon ja testaamaan tuotteita! 
www.beauty-highlights.fi
Takaisin blogiin